Wordt lid van de Hegga Honderd!

Het bestuur wil graag een club van 100 donateurs bijeen ‘krijgen’ die jaarlijks een bedrag van € 100,– schenken. Op deze manier denken ze een mooie start te hebben om ook middelen beschikbaar te stellen aan de initiatieven.

Alle beetjes helpen!

Elk jaar €1,- doneren om mooie projecten te kunnen verwezelijken, wat zou dat geweldig zijn. Zo dacht het bestuur van het Heggafonds er ook over! Daarom zoeken ze 100 donateurs die elk jaar €1,- willen doneren zodat er een jaarlijks bedrag van €100,- beschikbaar is om een goede start te maken aan lopende projecten en initiatieven.

Wij streven naar een een optimaal resultaat van 100 particulieren en/of ondernemers die een jaarlijkse bijdrage willen geven. Dit kan eenmalig maar ook periodiek voor een periode van 5 jaar. Wil je een schenking doen aan het fonds? Weet dan dat het Heggafonds de ANBI-status heeft (Algemeen Nut Beogende Instelling). Bij een periodieke donatie is het te doneren bedrag aftrekbaar bij de Belastingdienst! Kijk voor meer informatie op de website van de belastingdienst.